به این مطلب امتیاز دهید

واردات ۸۵۰۰ خودرو به کجا رسید؟ رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد که از روز گذشته، دوم آبان، سومین دوره عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودرو آغاز شده است و گفت :

واردات و عرضه خودرو به طور مستمر ادامه خواهد داشت و تاکنون ۶۰۰ خودروی وارداتی تحویل متقاضیان شده است.

مهدی ضیغمی، در یک جلسه با خبرنگاران درباره شروع مرحله سوم واردات خودروها اظهار نمود:

از هفته آینده به‌روزرسانی سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی را دستور کار داریم و عرضه خودروهای وارداتی ادامه خواهد داشت.

او اعلام کرد که عرضه خودروها در حال حاضر تنها محدود به خودروهای وارداتی موجود در ایران است و ادامه داد :

البته خودروهایی که روی آب هستند و به‌زودی از طریق شرکت‌های معتبر وارد کشور می‌شوند نیز در رزرو قرار دارند و متقاضیان می‌توانند از طریق شرکت‌ها اقدام به خرید کنند.

معاون وزیر صمت به اشاره به ارسال دعوتنامه به افراد متقاضی خرید خودروهای وارداتی از طریق پیامک، تأکید کرد:

از سه انتخابی که مشتریان ثبت کردند، نخستین خودرو در اولویت است و در صورتی که وارد چرخه خرید شوند، اما اقدام به پرداخت هزینه خرید نکنند یا در مراحل حضور نیابند، برای همیشه اسامی آنها برای استفاده از این شرایط حذف خواهد شد.

ضیغمی اشاره کرد به این نکته که بسیاری از افراد درخواست‌دهنده نصف مبلغ را به صورت اعتباری برای خرید خودرو واریز کرده‌اند و تاکید کرد:

شرکت پارس خودرو قیمت قطعی برخی محصولات خود را با هماهنگی شورای رقابت اعلام کرده است و به‌زودی قیمت نهایی خودروهای دیگر نیز اعلام خواهد شد.

او تأکید کرد که بانک مرکزی در تأمین ارز برای خودروهای وارداتی با همکاری لازم همواره تلاش می‌کند و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد و ادامه داد :

تاکنون هشت هزار و ۵۰۰ خودرو به کشور وارد شده یا در کشتی‌های نزدیک ایران قرار دارد و ۶۰۰ خودرو نیز از شرکت طریق سایپا پلاک و تحویل شده است.

رئیس سازمان توسعه تجارت در خصوص تعیین نهایی قیمت خودروها اظهار نمود:

سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با در نظر گرفتن نرخ ارز خریداری شده، سود و تعرفه خودرو، قیمت علی‌الحساب را اعلام می‌کند و پس از پلاک شدن، نرخ مالیات، حقوق و عوارض قانونی ترخیص قیمت نهایی اعلام می‌شود.

ضیغمی به وضوح اعلام کرد که در حال حاضر، جز سامانه خرید از طریق سیستم مشابه دیگری وجود ندارد، و تأکید کرد:

تصمیماتی مبنی بر واگذاری اختیار به شرکت‌ها با اعطای مجوز برای پیش ثبت نام وجود دارد، اما هنوز به مرحله قطعی نرسیده است.

او با تأکید بر این نکته که دولت فرآیند واردات خودروها را انجام نمی‌دهد، اعلام کرد:

وظیفه فراهم کردن زیرساخت‌ها، تسهیل شرایط واردات و تامین ارز بر عهده دولت است که بدون مشکل انجام شده و واردات بیش از ۶۰ هزار خودرو تا پایان امسال بستگی به توان شرکت‌ها دارد که از یک میلیارد یورو بودجه تعیین شده، استفاده کنند.

واردات خودروی برقی در سال جاری

معاون وزیر صمت گفت:

به ۳۷ شرکت مجوز واردات داده شد که ۲۰ شرکت اقدام به ثبت سفارش برای واردات خودرو کرده‌اند و ارز برای ۱۵ شرکت تامین شده است، اما کم بودن واردات برعهده وزارت صمت نیست.

ضیغمی اعلام کرد که امسال قصد جدی داریم خودروهای برقی را وارد کنیم و ادامه داد :

برخی شرکت‌ها اقدام به واردات خودروی برقی به جای خودروی بنزینی کرده‌اند که نشان می‌دهد واردات این محصولات با جدیت آغاز شده است و در آبان ماه تا دو هزار خودروی برقی وارد کشور خواهد شد که در گام نخست در اختیار تاکسیرانی‌ها قرار خواهند گرفت.

وی تصریح کرد:

کاتالوگ‌ها را بر روی سایت قرار خواهیم داد تا مردم بتوانند برای خرید خودروهای برقی که تعرفه پایین‌تری دارند و به صرفه تر از خودروی بنزینی است، اقدام کنند.

به گفته رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران، پنج شرکت داخلی درخواست واردات خودروی برقی داشتند که تأیید شد و تصمیم گرفته شد تا برخی محصولات چینی و شرکت‌های خارجی دیگر را وارد کنند.

 

منبع : hamshahrionline.ir

جدیدترین اخبار خودرو را در کار مگز دنبال کنید.

 

مطلب پیشنهادی : شورولت کوروت ۲۰۲۳

به اشتراک بگذارید:

administrator

پرنیان هستم و عاشق نوشتن محتواهای جذاب هستم و سعی دارم بهترین مطالب رو براتون بنویسم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *