عرضه خودروی سوزوکی بالنو (Baleno) در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی سبب شد تا فضای این سامانه هندی شود.
سوزوکی بالنو (Baleno) محصول سوزوکی ماروتی است. این خودروی هاچ بک (بدون صندوق عقب) اولین بار در سال ۲۰۱۵ در خط تولید سوزوکی ماروتی در شهر احمد آباد در ایالت گجورات هند تولید شد.
مطلب پیشنهادی: قیمت بازار سوزوکی سیاز ۲۰۲۳ بالاخره مشخص شد !
این خودروی جمع و جور شهری خیلی زود توانست جای خود را در بازارهای بین المللی پیدا کند. سوزوکی این محصول خود را به بازارهای آسیا، آفریقا، خاورمیانه و آمریکای جنوبی صادر کرد.
این محصول هاچ بک سوزوکی را می توان رقیبی جدی برای خودروهایی مانند هیوندای i۲۰ هوندا جاز و همچنین فولکس واگن پولو قلمداد کرد.
نکته قابل توجه در ارتباط با سوزوکی بالنو (Baleno) این است که این خودرو در بازار آفریقا به عنوان یک محصول تویوتا شناخته می شود. خریداران آفریقایی این خودروی هندی را با نام تویوتا استارلت (Starlet) می شناسند.
این محصول سوزوکی ماروتی قرار است به بازار خودروی کشور بیاید و از مسیر سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی در دسترس متقاضیان قرار گیرد.
علاوه بر سوزوکی بالنو دو محصول از برند چینی جی ای سی (GAC) نیز قرار است سوزوکی بالنو را در جدیترین طرح فروش در سامانه یکپارچه فروش خودرو همراهی کنند. جی ای سی امپو (GAC Empow) و جی ای سی امکو (GAC Emkoo) دو خودرویی دیگر سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی هستند که برای اولین بار در بازار ایران حاضر خواهند شد.
البته برند کره ای کیا هم یک نماینده در میان محصولاتی که از سوی شرکت های واردکننده پشت ویترین سامانه یکپارچه فروش خودرو قرار می گیرند، دارد. کیا با خودروی K۵ به سامانه یکپارچه فروش خودرو آمده است. k۵ کیا در واقع همان اُپتیما است که در سال های پیش از ممنوعیت واردات خودرو در بازار کشور حاضر بود. مدل ۲۰۱۷ این خودرو در بازار داد و ستد می شود و به دلیل ممنوعیت واردات خودرو مدل های دیگر کیا اُپتیما امکان حضور در بازار ایران را پیدا نکردند. این خودروی سدان کیا طرفداران خاص خود را دارد و حضورش در بازار کشور می توان خبر خوبی برای طرفداران برند کیا بخصوص کیا اُپتیما باشد.
منبع : اقتصاد نیوز